NACRTNA GEOMETRIJA

11 December 2012

TIME poljsko CD izdanje 2000


Сви ми волимо кад су неке старе плоче и то овако добре као ова издате на неким цеде издањима зар не? Е па данас ће вам се свидети издање групе ТИМЕ на пољски начин из 2000. године. Дивно је што су они то урадили и наравно ми ћемо га псотавити овде на блогу који се "брине" о оваквим издањима из некадашње ЈУГОСЛАВИЈЕ.

У време ове плоче 1972. године Пољаци су хрлили овамо да купују плоче и долазили на наше море а данас где су они? Једна потпуно полудела нација еуропе која је прва, замислите прва, признала Косово и даље нам ради о глави, једна држава која је стално у конфротацији са руским званичницима и већи су католици и од Хрвата и Папе заједно. Недавно су подигли огроман споменик од мермера, јефтину копију оног из Рија и сад мисле да су тако више ближи Богу. СМЕШНА ДРЖАВА и ЈОШ СМЕШНИЈИ НАРОД! И после оне тужне трагедије настављају на тамној страни. Недавно су пустили чеченско ђубре од терористе на слободу!

Но ми ћемо овде са задовољством преслушати ово одлично пречишћено издање са потпуно (истина мало глупим) новим решењем омота и потпуно илегално урађеним у Пољској, то кажем зато јер је омот ИЛЕГАЛАН. Браћо Хрвати јер сте ви ово утужили за плагијат? Пазите нашли су се да покваре цео ужитак и преведу ТИМЕ у ВРИЈЕМЕ?!?!?!?!? Апсолутно изгубљен народ у времену . .. . .

група ТАЈМ на фином пољском диску из 2000

Zahvalni smo propaloj slovenskoj braći Poljacima na ovom finom disku.

4 comments:

Anonymous said...

Popij jedno pivo da si smiriš živce. Nije Poljska vredna toga.

Aktivista Neumorni said...

I kad bih popio pivo i dalje bih mislio isto. Poljaci su potpuno u konfrotaciji sa europom, to se videlo iz one svadje Kačinjskih sa kancelarkom Merkel kad su oni čak pokušali da izdaju naredbe nemačkom narodu.

Anonymous said...

Džabe se nerviraš, nemaš od toga ništa.

Aktivista Neumorni said...

Anonimni hvala na lepim rečima ali Poljaci jesu neverovatno otudjenanacijaod ostalih Slovena.