PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

18 December 2012

IVO POGORELIĆ u Dubrovniku 1981

KAKO LEP POKLON ZA SVE VAS LJUBITELJE RETKIH SNIMAKA ZAR NE?

Nastup Ive Pogorelića, top klasničnog muzičara JUGOSLAVIJE toga doba a i ostatka sveta. Očigledno je ovo puštano preko Radio Beograda i neko je pedantno sačuvao i snimak i tekstove i slike o tom koncertu čak filovanom incidentima?!?!??!

Ivo Pogorelić je oduvek bio sklon incidentima, naučio je osnovne neke postulata estrade, i to je koristio u svkaom momentu. No pored toga bio je i vanredno dobar pijanista, svetskog formata. Ovaj snimak je velika retkosts, sa stanovišta snimaka koncerata i kvaliteta izvodjača tako da mu je sad pravo vreme da se pusti na ovom blogu koji je upravo proslavio nekih

milion posetilaca 

i drago nam je da imamo još uvek ovako interesanntih snimaka da vam pustimo na ovom blogu koji se priseća svih zvukova stare nam JUGOSLAVIJE. Dok ima tih snimaka biće i ovog bloga, mada ih sve više ponestaje.No tu su ploče i sninglovi i kasete i svi ostali lepi analogni nosači zvuka iz tog doba.


A prko milion posetilaca jedva čeka da čuje 
No comments: