PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

15 November 2012

SAVREMENI JUGOSLOVENSKI KOMPOZITORI 1974 Ludmila Frajt - Josip Kalčić


Ovo su nekakvi dosadni dani u našim životima i rado se prisećamo prošlih vremena i JUGOSLAVIJE kao ozbiljne države u kojoj je klasićna moderna muzika imala značajno mesto. Takodje mi je drago da se podsetimo i našeg velikog muzićara na trubi Blagoja Angelovskog koji je bio "redak zver" na ovim prostorima.A i neko je zakukao za ovom pločom . .

Tako dodjosmo do ove fantastične kolekcije SAVREMENI DOMAĆI (JUGOSLOVENSKI) KOMPOZITORI od koje vam danas predstavljamo ova dva kompozitora, Ludmilu Frajt i Josipa Kalčića.


O LUDMILI FRAJT ima malo podataka na internetu ali je svuda gde treba popisano njeno ime kao veoma značajnoj kompozitorki.

O Josipu KALČIĆU ima isto tako šturih podataka ali na jednom mestu sam otkrio da je on bio deo Elektronskog studija Radio Beograda i kao takav učestvovao na BEMUSU 1974. godine.

3 comments:

thrym said...

sretan rodjendan aktivista i hvala na svezim linkovima

Aktivista said...

HVALA biće ih još u ovih nekoliko dana budite strpljivi. Ako ih ne bude zaista nisam uspeo neke da nadjem to je to . . ..

brian said...

alo... jako sam zainteresiran za ludmila frajt... ako nađeš štogod od nje bio bih ti zahvalan.... lepi branko (brian)