PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

08 November 2012

Jedna lepa kaseta sa puno manjih snimakaNema svega ovoga na kasetli ali ima dosta interesantnih snimaka i nadam se da će vam se svideti ovaj redak snimak. Kaseta je iz jedne kolekcije koju kupih davno i ovo je poslednja kaseta iz te kolekcije i čuvao sam je za neko doba kad takvih snimaka više nemam. Oduvek sam voleo da ovde psotavljam ovakve kasete ali u poslednje vreme toga više nema ni na buvljacima. Velika stvar ko ima blogove za ovakve stvari.

Odmah da kažem da orkestra D. Paradžika nema i da to i dalje tražim. Ima lep snimak emisije o Žaku Brelu gde vlasnic aove kasete priča u mikrofon i prevodi odmah sa frnacuskog direktno u mikrofon (veoma luda stvar), zatim tu je nastup grupe RIVA 1989, nastup Zafira Hadžimanova s ajednim gostom i nekoliko pesama iz tog doba (1989) poredjanih po redu kako su išli na radio emisiji. Šou Dragane Mirković gde ona peva čak i na odličnom engleskom jeziku ide sutra.

Puno malih snimaka 1989

No comments: