PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

04 September 2012

Radio emisija o SOFKI NIKOLIĆ


DANAS NEŠTO PRELEPO ZA SVE VAS KOJI VOLITE STARE I RETKE SNIMKE KOJI NAS PODSEĆAJU NE SAMO NA PROŠLU VEĆ I NA ONU PRETPROŠLU JUGOSLAVIJU GDE JE OVA ŽENA BILA APSOLUTNA ZVEZDA NARODNE MUZIKE. ŽENA KOJA JE IMALA UGOVORE SA NAJVEĆIM DISKOGRAFSKIM KUĆAMA SVETA BILA JE I PRIJATELJICA DŽOZEFINE BEKER I NJENA DOMAĆICA KAD BI OVA DOLAZILA U JUGOSLAVIJU. SVE U SVEMU VEOMA RETKA TALENTOVANA ŽENA PEVAČ NARODNE MUZIKE IZ PRVEOG EŠALONA, EŠALONA NAJBOLJIH UZORA SVIM POTONJIM.

FOTOGRAFIJU KAO OVU GORE NE MOŽETE NAĆI NIGDE NO NA MOM SAJTU ZABORAVLJENI ZVUCI I ZATO OTRĆITE TAMO DA G AMALO POSETITE I VIDITE OSTALO BLAGO O OVOJ VELIKOJ PEVAČICI NAZVANO

Muzej SOFKE NIKOLIĆ

Kao poklon slušaocima dobrog jugoslovenskog zvuka ide jedna lepa emisija koju je pronašla jedna moja slušateljka ali sa gornjeg bloga i zove se jednostavno (mislim ta emisija)

Radio emisija ETNIKA o Sofki Nikolić

SVE OVO NE BI BILO MOGUĆE DA NEMA MOŽDA NAJVEĆEG DONATORA IKAD KOJI MI JE POMAGAO U SVEMU OVOME A TO JE GOSN SPASO SEKULIĆ KOJI MI JE SVE OVAKVE FOTOGRAFIJE I PREPUSTIO. HVALA GOSPODINE SPASO!
No comments: