NACRTNA GEOMETRIJA

18 August 2012

SPO u Grčkoj i velikoj britainiji 1991 audio snimak


Evo opet materijala za vas ljubitelje ovakvih stvari iz kriznih godina poluraspada JUGOSLAVIJE u ovom slučaju iz 1990-1991. Sečate li se velikog nacionaliste Vuka Draškovića i današnjeg potpuno propalog evroatlantiste koji negira sve srpsko što postoji?

SMEM DA TVRDIM DA JE ON SVOJIM NACIONALIZMOM U POČETKU ZAPALIO STRASTI I OSTALIM NACIJAMA NEKADAŠNJE JUGOSLAVIJE I DA BI TREBALO DA BUDE U HAGU NA STOGODIŠNJOJ ROBIJI. No ovaj propali dementni političar se lukavo setio da svoje istinske grehe iskupi pljuvanjem Srba, Srbije, Kosova , JNA, davnašnjih vrednsoti srpskog naciona svih vrsta, da sebe iskupi i još dobije nagradu za evroatlantske integracije ove godine!?!?!??! Sve u svemu veliki promašeni političar. Inače dovoljno je videti omot ove kasete i videti koliko on sebe poistovećuje sa celom partijom Dakle Vuk Drašković je tada putovao po svetu a to sve predstavljao kao putovanje SPO po svetu. NARAVNO SRAMOTNO! Inače iz tog perioda pljušte optužbe da je nakrao pare jadnih Srba u dijaspori i ojadio ih. Čujmo malo čoveka koji je počeo kao nacionalsita a završio kao ljubitelj nato pakta.

SPO (Vuk Drašković) priča gluposti po svetu


Famous Serbian nacionalist politician from the 90-ties. He had paramilitary formacies in former YUGOSLAVIA. He escaped from Hag by spitting on every Serbian icon you can find including JNA, Serbian church, Serbian soldiers, Kosovo, monasteries and of course by spitting on every Serbian cultural item. Disgusting and minor politician form Serbia today.

No comments: