PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

27 August 2012

BORISLAV ZORIĆ Ličanin 1991 Daj nam Bože da se Srbi slože


Evo nama opet ovog ponositog momka iz Krajine, bilo koje, čija ploča je izašla i vreme poluraspada JUGOSLAVIJE i koji je naravno pevao o temama iz tog doba koje su itekako bile aktuelne. Srbi su teško doživeli podizanje šahovnice po Hrvatskoj i to je bio uzrok sveg potonjeg zla. Hrvati nisu imali nimalo obzira prema tome šta rade i kome to rade. Jednostavno su bili zaslpeljeni svojim dragim ustaštvom i vreemenom kad je za vreme drugog svetskog rata srpski narod genocidno istrebljen. I danas se toga NE odriču i neka, primer su naroda koji se bori za sebe i istrebljenje Srba. Čudno je da Srbi svih ovih godina pod "demokratskom" vlašću europskih akrepa iz ds NI JEDNOM NISU SPOČITALI GENOCID NAD SRBIMA TOM ISTOM GENOCIDNOM DELU NARODA U HRVATSKOJ.

Podsetimo se malo tog herojskog doba

No Srbi su i tada i sada uvek bili podeljeni na ove i one. Sada se momentalno u Hrvatskoj radi na tome da opet podele srpski narod tako što pljuju po jedinom predstavniku tog naroda u prokeltoj državi Hrvatskoj koji je itekako dobro služio vlastima u CRO. Nada li se onaj smrad V. Džakula da će njega zadržati a Pupovca skloniti? Ma hajde gosn Džakula, zar ti misliš da i tebe neće jednog dana šutnuti srpska gluperdo? Hrvati su pametni oni znaju naše osobine jer su isti takvi ko i mi. Zavada i podeljenost Srba im omogućavaju da rade šta hoće.

No comments: