NACRTNA GEOMETRIJA

02 August 2012

Ansambl BOKELJI 1977


Izvanredna muzika iz Crne Gore nekadašnje republike u okviru JUGOSLAVIJE, iste one države gde se danas može dogoditi da budete izbačeni iz restorana ako ste Srbin ili Srpkinja sa decom ili bez nje. Nešto što inače ne biste doživeli nigde u svetu.

SVAKA ČAST CRNOGORCI
HRABRI STE PREMA ŽENAMA I NEJAČI. TO JE VAŠA DANAŠNJA ODLIKA. NEKADA STE BILI DEO LEPE DRŽAVE JUGOSLAVIJE I BILI DEO SRPSKOG KORPUSA A SAD? SAD STE DEO NACISTIČKE HARANGE I KAO TAKVI JEDINA DRŽAVA U SVETU SA SEGREGACIONIM ZAKONIMA. VALA STEĆI ĆE VAS NEKA NESREĆA, ZASLUŽILI STE JE. NEŠTO SA NATO PAKTOM KOJI TOLIKO VOLITE ILI SA VAŠIM DRAGIM USTAŠKIM "TEORETIČARIMA" ILI ČETE MORATI UBRZANO DA UČITE RUSKI JEZIK I SREDIĆE VAS RUSKI BANDITOSI I TO STE ZASLUŽILI. MORE VAM JE PRLJAVO PUNO GOVANA I NIKAD NISTE BILI UREDNI I ČISTI. ALI NE I U JUGOSLAVIJI.

Tamo ste znali red, znali ste da otimate fotelje po Beogradu, samo po Beogradu i nigde više. I danas Beograd nazivate glavnim gradom Crne Gore, vala baš pocrnele crne li Gore. I pevali ste i igrali lepo. Uz gusle ili bez njih u kolu u oru i tako dalje. Odakle vam ova današnja mržnja fašistička djubradi? Znate i sami da fašiste uvek stigne kazna, srediće vas oni vaši tamo ako ne šiptari vaši prijatelji onda vaši prijatelji ustaše.


Ansambl BOKELJI

2 comments:

Aktivista Neumorni said...

Nema šta da me je sramota. To je sve istina. U Crnoj Gori je upravo to što je. Nije ništa bolje ni u Hrvatskoj, BOsni i Hercegovini i Sloveniji. KONSTANTNO SE KRŠE PRAVA SRBA u SVIM ZEMLJAMA U OKRUŽENJU. Inače to što sam napisao odnosi se na današnje vreme a na vreme JUGOSLAVIJE ne može da se odnosi.

Jel si ti Crnogorac pa te to mnogo dotaklo a? Pa sigurno nisi JUGOSLOVEN jer da si JUGOSLOVEN takve stvari ne bi trpeo i sam bi se pobunio. Ovako se bunniš što se o tome piše? Bolje bi ti bilo s aM nešto uradiš po tom pitanju u toj i takvoj ndh crnoj gori DANAS, mafijaškoj državi koja priznaje šiptarsku državu, šuruje sa fašističkim ideolozima ndh i šta sve ne da bi se veštački otudjila id svog srpskog naroda. Ucek sam tokom postojanja JUGOSLAVIJE Crnogorce doživljavao kao svoje, sad iih doživljavam kao nedeha državu. Svi su u tome jer narod se nešto tamo slabo buniprotiv takvog stanja što zanči da odobrava.

Kako to da nisi u svom obraćanju meni osudio takvo ponašanje one šipotarčine kadmija pa tek onda meni nešto spočitavao a?

Aktivista Neumorni said...

Ili si možda član LDP-a i zBeograda, onda je sve jasno. NOSI SE U TRI LEPE SA SVOJOM RETORIKOM O DEVEDESETIM.