PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

30 June 2012

TIME Prvi album (renovirano izdanje)


NEŠTO NAJLEPŠE IZ TOG DOBA zar ne? Bivša braća su objavila zaista moćno remasterizovano izdanje i ono je tu na JUGOZVUKU, naravno. Kupio sam ga zbog svoje kolekcije i zbog Vas dragi JUGOZVUKERI.

VRIJEME

Mnogo je lepih reči rečeno o ovom albumu. TO sve i stoji. I posle ovoliko godina on zvuči lepo, čvrsto, muzički potkovano sa moćnim glasom D.T. Jeli ovo progresivna muzika jeste. Je li ovo rock muzika jeste. Je li ovo i ono jeste. Ovo je SVE. Potpuno dorasli pandan prvom albumu KORNI GRUPE. Nemam dovoljo reči da izrazim zahvalnost bivšoj braći za reizdanje ovog albuma. Ali mogu slobodno da kažem danas posle ovoliko vremena , DADO TOPIĆ JE DOKAZAO OVIM ALBUMOM DA JE NAJVEĆI PEVAČA ROK MUZIKE NA PROSTORU BIVŠE JUGOSLAVIJE I DA JE SPOSOBAN DA NASTAVI KARIJERU IAKO JE PRE OVOG ALBUMA IZBAČEN IZ KORNI GRUPE, POTPUNO NEOPRAVDANO. No to ćemo sve ostaviti istoričarima rok muzike koji se polako javljaju na ovim prostorima.

No comments: