PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

13 June 2012

BULDOŽER 1980 Izlog jeftinih slatkiša


Čuveni album ove grupe koji je zaista bio prava atrakcija po omotu tog doba. Verovatno ovakav omot i dan danas ne može biti objavljen u današnje "demokratsko" doba već je objavljen u vreme stvarne narodske demokratije u JUGOSLAVIJI.

Muzika je još bolja, naravno. BULDOŽER je bio neka vrsta art rock grupe što je neverovatno za JUGOSLAVIJU, državu koju su zapadnjaci smatrali, ponekad kad im treba, i državom "iza gvozdene zavese". Govna američka i eurposka su stalno ponižavala JUGOSLAVIJU na svakom koraku a opet ovakvi albumi su opovrgavali njihovu pljuvačku koncepciju naše moćne države. Čak tvrdim da je ovaj album veliki iskorak tadašnje nam zajedničke države u smislu opštih ljudskih prava. Ovakav omot ne bi mogao da izadje ni u americi toga doba. Setite se samo koliko su secirali omot Electric Ladyland od Hendrixa zbog onih lepih golih mačaka na srednjim strnama. Toliko o dnaašnjoj "demokratiji" i nekadašnjim slobodama u JUGOSLAVIJI.

БУЛДОЖЕР

Great art-progressive-rock band from YUGOSLAVIA in the 80-ties. Great cover art.

No comments: