NACRTNA GEOMETRIJA

03 May 2012

radio emisija Grupa LUTAJUĆA SRCA 197?


Ево нас опет са радио емисијама з апролсаву овог "малог" празника овог блога а то је ваша веома "скормна" псоета овом блогу од свега тричавих

900.000 посета

што је за мене импресивна бројка. Који још данас сајтови о југословенству иначе псотоје? Скоро ни један овако озбиљан и темељит. На овом блогу осим звукова имате и фотографије, постере, скениране часописе, стрипове и остале лепотиње наше бивше домовине ЈУГОСЛАВИЈЕ. Треба само и ви мало више да учествујете више у свему овоме преко форума и слично. Јавите се, немојте да вам буде тешко да отоворите гугл маил и ето са тим рачуном можете да учествујете у раду овог веома дуготрајног блога.

ПОТРУДИЋЕМО СЕ ДА ОПСТАНЕМО ИАКО БАРАБЕ ИЗ АМЕРИКЕ ТО НЕ ВОЛЕ АЛИ НАМ И НЕМОГУ НИШТА. ОНИ СУ ТУ ДРЖАВУ РАСТУРИЛИ САД ВИШЕ НЕМА КО ДЕ СА БРИНЕ О НАМА КОЈИ СМО ВОЛЕЛИ ТУ ДРЖАВУ. ОВАКО СЕ МИ САМИ ОРГАНИЗУЈЕМО И БРИНЕМО ДА УСПОНЕМА ОСТАНЕ. А ТА УСПОМЕНА ЈЕ ЛЕПА. БЕЗ ОБЗИРА НА СВЕ МРЖЊЕ И СВА УБИЈАЊА УСПОМЕНА НА ДРЖАВУ "ОД ТРИГЛАВА ПА ДО ВАРДАРА" ЋЕ ОПСТАТИ. ОПСТАЋЕ ЗАХВАЉУЈУЋИ САМО ВАМА И НАМА КОЈИ ВОЛИМО ДА ПИШЕМО ЊОЈ, ПОДСЕЋАМО НА ЊЕНУ МУЗИКУ И ТАКО ТО. НИЈЕ ВАЖНО НИ ДОКЛЕ ЋЕ ТРАЈАТИ. НЕКО ЈЕ ОВДЕ СПОМЕНУО ТОРЕНТЕ. НИЈЕ ТО ТО. ЈА ЖЕЛИМ ДА ОВО НАСТАВИМ СМАО ПРЕКО СИСТЕМА БЛОГГЕР ЈЕР ТУ НАЛАЗИМ СВУ ЛЕПОТУ ОБРАЋАЊА СВИМА ВАМА АНОНИМЦИМА КОЈИ СТЕ ЈЕ ТАКОЂЕ ВОЛЕЛИ. НЕК СЕ НОСИ ТОРЕНТ И ПИР ТУ ПИР.

No comments: