NACRTNA GEOMETRIJA

06 April 2012

VAŠ ŠLAGER SEZONE 1968 - 1972


VAŠ ŠLAGER SEZONE je jedan od najpoznatijih festivala JUGOSLAVIJE koji su se odvijali na njenom tlu. Taj festival je imao tendenciju upravo iz svog naslova da pokaže koja je pesma u odredjenom momentu najdraža publici širom Juge. Tako su za ovaj festival nastupala najpoznatija imena i kompozitora i pevača jer je to ipak bilo znak prestiž učestvovati na ovom festivalu i imati pesmu - hit.

I sami ćete prepoznati neke od najdražih pesama koje ste uvek rado slušali. Ovo je jedna kolekcija kupljena na buvljaku u Beogradu, onaj u Zemunu, i tamo imate jednog momka koji sakuplja očigledno pesme sa blogova a onda ih prodaje. E mi mu sad vraćamo jednakom merom i ponovo ih stavljamo na blog. Biće ovoga još jer se on dost anakrao po jugoslovenskim blogovima širom interneta tako da ćemo mi sad da imamo puno lepih pesama za slušanje. Omot će biti ovakav isti sem ako vi ne nabavite nešto bolje.

VAŠ ŠLAGER SEZONE 1968 - 1972

Odmah i da najavim lepu nedelju, nedelju snimaka Vasilije radojčić koja će nam pevati ili pjevati sve jedno, sledećih 7 dana sa kanala jutjuba koji ima isto ime kao ovaj blog. Jedva čekam da je čujemo.

No comments: