NACRTNA GEOMETRIJA

22 April 2012

Jazz, funk & disco da ex-Jugoslavia


Videćete nešto sasvim novo kad odete na ovaj sajt ili šta li je to već. Kao neka kompilacija snimaka džeza, fanka i disca iz vremena JUGOSLAVIJE sa sve našim najrazličitijim izvodjačima koji su svirali tako nešto.

Mislim da ju je uradio neki stranac i to je dobro, čovek je uradio najbloju moguću kompilaciju takve muzike koja je nastala u JUGI.

Otidite na

OVO MESTO

i naletećete na link firme multiupload što je neverovatno ali jedan od tih linkova radi i bilo bi dobro da požurite. Znate već kakve su američke smrdibube i stoka, začas nam ukidaju linkove kao da je ovo njihova muzika.

2 comments:

Bassta! Pex, a.k.a. Gramofonije Plocanovic said...

te kompilacije je radio neki nas DJ, skroz su dobre.
ej, a zasto kad odem na tvoj blog iskace mali milion novih stranica/otvaraju se neki novi sajtovi? super ti je blog, ali veruj da zbog toga retko navracam... jel' si ti to tako nesto sredio ili slucajno?

Aktivista Neumorni said...

Eh sad jadan ti ne znaš da je ovo internet i da iskače puno malih stranica po svim sajtovima sveta. Treba da svraćaš zbog druženja a ne da bežiš od reklama.

To su reklame mreže koja se zove global muzic na koju smapriključen, šta ćeš. A tu je i moj omiljeni SNAPHOT koji daje brze poglede na linkove, i on je možda krivac a tu su i neki famoznikoji su se sami nakačili, šta ćeš.

Kako je tamo kod tebe (Australija ili Japan, više ne znam gde si) kako detence kako ovaj tvoj brat i kako butlezi?