PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

04 April 2012

4. April je Dan studenata u nekadašnjoj JUGOSLAVIJI


KO NE ZNA PODSETIĆEMO GA. Interesantno je da vlast u Srbiji, koja je naravno samo još jedan imitator fašistoidne amerike iz regiona (fantastična izjava Verice Rudan), nije ukinula ovaj veličanstveni datum iz jugoslovenske stvarnosti i čak ga usvojila kao svoj. Valjda su im studenti potršna roba pa nisu značajni. A bogami naši studenti su debelo po nevladinim organizacijama pa valdja zato imaju popust.

No mi ćemo se danas naslušati snimaka grupe KUD IDIJOTI i to sa njihove turneje po Nemačkoj od kojih danas slušamo prvi koncert održan 13 oktobra 1990 u sali Ballroom u Minhenu. Tad su oni kružili po Nemačkoj dok se ovde odvijao raspad Nemačke. ALi možda je tako i bolje, pokazali su malo više Jugoslovenstva nego ostali Hrvati.

STUDENTI SREĆAN VAM PRAZNIK širom eks teritorije JUGOSLAVIJE. Ako ga se uopšte iko seća. No na ovom blogu koji se seća JUGOSLAVIJE ovaj praznik će biti dostojno obeležen.

No comments: