NACRTNA GEOMETRIJA

02 March 2012

RAZNI IZVODJAČI Insieme Evropa 92 1992


Ah ovo je još interesantnije kako su se Slovenci oduševili europom tih godina kad su bez ikakve trunke saosećanja odstupili iz naše zajedničke domovine. Ovo je njihov hvalospev europi koju obožavahu tih dana. Janša je švercovao oružje i drogu i evo ga i dan danas na vlasti umesto u apsani.

Ali zato Slovenci sad valjda uživaju u toj europi i neka. Evo budale iz naše vlasti ovde u Srbiji, komunisti podvučeni žutim, takodje su presrećni što nastupaju u rpavcu te odvratne, ispljuvane, neprijateljske europe da to prosto sve liči na retoriku onoga koji je vladao ovim prostorima na pravi način, JOSIPA VROZA TITA. Bar se naš Tito nije zanosio europom nego je imao svoju sopstvenu politiku i tako to. Ovde u Srbiji imate jedno komunističko matoro čeljade, sedu drtinu Dragoljuba Mićunovića, koji je u jednom momentu toliko izlio mržnje prema J. B. T. da je to za apsanu. Ali zašto bi žute komunjare išle u zatvore zbog onih crvenih jel tako?


Sad će i Srbi tamo, nastradaće europljani he he . . . .

Ali ova kaseta krije neke fantastične slovenačke grupe koje su izgleda bile u opticaju i 1992. godine, kao grupa Hazard. Šta je s jnima danas?

1 comment:

Sergej said...

Aktivista.
Molim te lepo, zar može obnova ove kazete?
HVALA!!!!