PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

14 February 2012

Trio DAG samo omoti


Ovako će da izgleda blogerisanje po našoj prošlosti ako se usvoje odvratni zakoni ACTA koje propagira fašistička američka vlast oličena u njihovim plaćeničkim polugama po Srbiji u vrhu vlasti kakvi su DS i slični plaćenici kao LDP, Dinkić i naravno gomila nvo. Svi će oni listom glasati za ovakve zkaone da pokažu stepen plaćenićke udvornosti prema zapadu i americi, tom otpadu sveta.

Dakle gledaćemo lepo omote i diviti se našoj lepoj muzici koja je nekad bila itekako lepa i kao muzika i kao dizajn omota. Fina budućnost nema šta. Inače čuo sam da je u Hrvatskoj već uhićen neko ko je skidao filmove sa interneta? Pa ljudi jeli to moguće, što bi rekao onaj čuveni voditelj JUGOSLAVIJE, da Hrvati budu veći europejci od europljana? Videćete uskoro će to biti i kod nas. Sačekajte samo plaćenike iz DS, LDP, Dinkića da potpišu sporne zkaone i biće to ovkava stvarnost.No comments: