NACRTNA GEOMETRIJA

28 February 2012

St Johns CATHOLIC CLUB 1969 Tamburitzans


Ova neobična ploča jugoslovenskih zvukova pronadjena je nedavno na Bajlonijevoj pijaci u Beogradu, zajedno s ajoš jednom koja će ići malo kasnije.

Elem u pitnanju je kao što vidite St Johns CATHOLIC CLUB negde iz odvratne amerike iz davnih 60-tih godina. Takodje u pitanju je hor koji se očigledno sastoji od Hrvata iz amerike ali ono što je najinteresantnije ovi Hrvati su lojalni JUGOSLAVIJI i kao takvi na ploči pevaju i srpske pesme! Jedan totalni kuriozitet od ploče i kao takva je na prodaju!

Tamburitzans

Moram da kažem i ovo, bolje sviraju tamburice nego što pevaju ali to uopšte nema veze. Mnogo je interesantan je i njihov naglasak pevaju onim jezikom kojim govore amerikanci kad nauče srpskohrvatski jezik, jako simpatičan naglasak. VOLEO BIH TAKODJE DA SAZNAM DA LI OVAJ HOR POSTOJI I DAN DANAS ILI NE? Javite se!

1 comment:

anonimus said...

Zamolicu te Ako mozes da fajlove
uplodujes na razne servere naizmenicno recimo mediafire.com , 4shared.com , narod.ru ,wupload.com

Koriscenjem samo jednog servera kao sto je wupload.com stvara problem kod free downloda jer on ima ugradjenu opciju cekanja od nekih 40 minuta izmedju skidanja dva fajla tako da se citav posao prilicno oduzi

Hvala na razumevanju