PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

24 February 2012

Srbija namerava da usvoji sramne ACTA zakone

KAO ŠTO SAM NEDAVNO REKAO, SRPSKA PODANIČKA VLAST NAMERAVALA JE DA USVOJI SRAMNE acta ZAKONE ZBOG KOJIH IMA VELIKI BROJ DEMONSTRACIJA PO SVETU. NO TI DEMONSTRANTI NE ZNAJU ŠTA JE PODANIČKA VLAST U JEDNOJ DRŽAVI PA ĆE SIGURNO SOTATI U ČUDU KAD VIDE OVU GLUPOST DA američki VAZALI U SRBIJI KAO ŠTO SU DS I LDP IMAJU NAMERU DA PROTURE OVE ZKAONE KROZ SKUPŠTINU IAKO SU ONI TUDJI ZAKONI I NAMJETANJE VOLJE američkih baraba.

OVAJ TEKST TO SAMO POTVRDJUJE. POGOTOVU ŠTO JE IZAŠAO U NOVINAMA KOJE SU DEO NEMAČKOG KAPITALA U SRBIJI. PREMA TOME SVI VI KOJI VOLITE EUROPU POGLEDAJTE ŠTA VAS ČEKA. MISLITE DA ĆE OVAJ BLOG PREŽIVETI OVAJ ZAKON? MOŽDA I HOĆE JER SE BAVI STARIM GRAMOFONSKIM PLOČAMA I KASETAMA IZ DRŽAVE KOJA VIŠE NE PSOTOJI ALI SIGURNO NEĆE OPSTATI AKO SE USVOJE NEKE OD ODREDNICA OVOG ZAKONA MEDJU KOJIMA JE I ZABRANA DA SE APLOUDUJU SPORNI SADRŽAJI. ZBOG TOGA ĆE ENSTATI SLOBODNO INTERNET DRUŠTVO I MOGUĆNOST DA SE BAVIMO SVOJOM ISTORIJOM. američki satrapi U SRBIJI ĆE UČINITI SVE DA DOBRO "PODMAŽU" NAŠU VLAST I TO VEROVATNO PREKO europskih integracija GDE SU NAŠI POLITIČARI JAKO SLABI. ONI ĆE PRODATI I SVOJE RODITELEJE SAMO DA IM PRĆIJA UDJE U PROPALU ZAJEDNICU EUROPSKIH NARODA.

No comments: