NACRTNA GEOMETRIJA

30 January 2012

Muzika iz filma IGMANSKI MARŠ (kompozitor Vuk Kulenović)


Nastavljamo serijal muzike iz poznatih filmova jer je to jedan poseban i retko vredan zvuk JUGOSLAVIJE koji polako zaboravljamo.

Kompozitora VUKA KULENOVIĆA svi dobro znamo jer je na ovom sajtu bio zastupljen sa dve ploče pa je ovo treći nastup ovog kompozitora na ovom blesavom sajtu. . . .

ИГМАНСКИ МАРШ



У духу борбе против одвратне пиратерије америчке власти су увеле ригорозне казне којима санкционишу окореле и покварене аплоуд сервере широм света као да је њихова цела планета. У том смислу можете очекивати можда, кажем МОЖДА, и нестајање оваквих сајтова какв је управо и ЗВУЦИ ЈУГОСЛАВИЈЕ. Но ми ћемо се борити храбро до последњег дана против глобалних полицајаца у лику и делу америчких гована од власти против којих се треба борити свим средствима. Но како ми овде на ЈУГОЗВУКУ немамо атомско наоружање борићемо се мирним средствима, што рекао госн Тадић, наш врли председник. А то значи господо мало више сарађујте са овим сајтом и кад нестане линкова помозите псотављањем својих линкова и шаљите их кроз поруке бићемо вам захвални сви одреда. УНАПРЕД ХВАЛА! Тако чувамо помен на државу коју смо (ваљда) ипак сви волели. Да додам данас још и ово, не очекујте поновно псотављање линкова који нестану осим за неке празнике као што је на пример Дан ЈУГОЗВУКА, 9. април. Ја ћу вас десетак дана раније обавестити о томе да ли можете тражити линкове.

No comments: