NACRTNA GEOMETRIJA

10 December 2011

RAZNI IZVODJAČI 1988 Deci sveta srećna 1989


Još jedna droljava godina na izmaku, u Srbiji su svi razočarani što nisu ušli u europsku uniju, 700.000 nezaposlenih ih ne brinu, uništena privreda ih takodje ne brine. Brinu ih neke druge stvari a to je opet europa, stara kurva koja prima samo države koje etnički očiste svoje teritorije i udju u natopakt - poznatu zločinačku organizaciju.

U tom celom kontekstu ja treba da vam čestitam buduće novogodišnje praznike i to naročito svoj deci čiji roditelji i dalje vole JUGOSLAVIJU i rado je se sećaju. Pa deco evo jedne lepe pločice-kasetice za vas. Nek vam je srećno novo leto koje dolazi u svim državicama u kojima živite i da stvorite neku lepšu budućnost od ove koju su sprčkali vaši roditelji.

Pre toga da čujemo reklame . . .E smešno kao da je ovo radio stanica, ali ponekad vidim da šaljete poruke sa željama kao da je ovo radio stanica. Postavi ovo postavi ono, nikad se niste setili da na forumu ili kroz komentare tražite medjusobne kontakte i albume. Sve u svemu jedan interesantan konglomerat ste vi koji dolazite ovde. Vidim ne dolazi više Milan, Ivan ili se varam? Kad im se javim ne odgovaraju. Za Iliju znam da je OK, Vesa je pravi, VMT je uvek tu, tu je sad i onaj AAC ili tako nešto, ma ima vas puno dobrih ali velika gomila nedefinisanih, neotvorenih, sebičnih (kad je neko samoinicijativno poslao neki album?) i tako dalje. Neću dalje da pričam da ne čuju deca . . .

No comments: