PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

31 December 2011

4 singla bez ikakve veze ali za proslavu nove godine

Па ето да буде свих жанрова за овај јадни дочек једне проклете и опасне године која као означава крај света али ја чисто у то сумњам. Пре ће бити да ће свет нестати јер смрдљиви амери и канађани одступају од тога да штите земаљске ресурсе тако што нису потписали Кјото споразум, шта год он значио. У ту багру се укључила и канада што и ниеј чудно. Све у свему пре ћемо изгинути од отопљавања Земље него од Нострадамусовог пророчанства.
Елем да се вратимо на тему ова четир сингла дебела значе крај још једне бљутаве године каква је биал 2011 и означава наставак живота овог блесавог али јако доброг блога за све вас који волите сакупљање старих плоча.

СРЕТНА НОВА MMXII


Где је линк где је линк а ?

NARODE DRAGI JUGOSLOVENSKI ORIJENTISAN I BRATSKI VASPITAN SREĆNA VAM PROKLETA NOVA 2012. GODINA (po Nostradamusu, tom srednjevekovnom probisvetu) I DA I DALJE DOLAZITE OVDE I PRESLUŠAVATE ZVUKOVE PROŠLOSTI KAD SMO ŽIVELI U JEDNOJ JEDINSTVENOJ DRŽAVI ZVANOJ JUGOSLAVIJA.

No comments: