PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

02 November 2011

BOSNO moja divna mila 1973 - 1981Evo nama prilike da "preko reda" častimo dolaznike i plaznike sajta JUGOZVUK koji danas eto slavi 100 ljudi, sledbenika, koji svakodnevno žele i traže informacije o voom sajtu. Dabogda ih bilo i više. Milsim da je to prilika da postavim ovaj album u dve verzije. Zašto, nema nikakvog razloga osim što imate dva omota i mogućnost da ipak vidite da psotoje razlike u snimcima izmedju onih na kasetama i onih na pločama. Naravno ja uvek volim ploče ali kasete su tada imale čistiji zvuk. Takodje je lepo da vidite kako su neke ploče imale kasnija izdanja na kasetama. Ploča je iz 1973 a kaseta iz 1981.

Nema veze ugodjaj je isti i volim što stigosmo do 100 sledbenika iliti followersa.

U Z D R AV LJ E


Poruka Teacheru : Približava se kraju ono presnimavanje onih lepih prastarih gramofonskih ploča iz Prve JUGOSLAVIJE. Poruka ostalima : Uskoro će te ploče videti svetlo dana prvo na STAROM GRAMOFONU, što je logično, a kasnije i na JUGOZVUKU, što je takodje logično. Naša lepa star baština, davno prohujalih vremena biće dostupna svima jer su jednog davnog letnjeg dana gospoda Ljupče i Teacher dovukli te divne ploče i ostavili ih da ih prebacim i sad je to uskoro stvarnost.


No comments: