PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

19 October 2011


Opet nešto lepo iz doba naše lepe JUGOSLAVIJE. Uh ova lep areč ime naše države se pojavljuje uvek velikim slovima. Imao sam tu jednog komentatora koji je nešto spočitavao da to uvek pišem velikim slovima celu reč, jelte, da je postao dosadan i više se ne javlja. PA ZABOGA OVO JE SAJT O TOJ JUGOSLAVIJI, IMAM PRAVO DA TU REČ UVEK POSTAVIM VELIKIM SLOVIMA U KOMPLETU JER POŠTUJEM DRŽAVU U KOJOJ SAM ODRASTAO I STASAO ZA OVO SAD ŠTO JESAM. To sve znači prestanite da mi pišete gluposti naročito kao anonimni.

Danas slušamo fantastični
duo ALEKSIĆ MILOŠEVIĆ koje su nekad bile prvi duet JUGOSLAVIJE u ovoj vrsti pevanja, narodnoj muzici. Ajde da malo to čujemo iz današnje perspektive da vidimo kako je to bilo sve u vreme dok je V.P. Carevac bio živ i vodio računa o narodnoj muzici. Ovih dana je neki njegov jubilej i prenećemo celu jednu emisiju o njemu sa RTS-a. Jadničci, imaju manje materijala od ovog bloga, nije da se hvalim.

No comments: