PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

19 September 2011

RADMILA KARAKLAJIĆ 1964 Crne oči


Onaj govnjivi рапидшер mi preti ukidanjem ovog lepog fajla pa ajde malo da ga zajebemo i skidajte ga tako da ga retardi ne obrišu, djubrad nemačka.

Inače ovu slatku devojku sa sliek ovog ludog singla svi dobro znate. To je

РАДМИЛА КАРАКЛАЈИЋ

Ових дана су амери јако осетљиви јер су их они прљавци талибани средили 11. септембра, ваљда мислећи и на то колико их и ми волимо (ми Срби) тако да је то време сад одавно прошло и можемо да се веселимо. Доћи ће време да не смемео да радимо ништа тога дана као да је то општи дан жалости на земаљској кугли, стока америчка.

No tu je ova lepa mačka da nas oraspoloži i podseti kako smo nekad bili prava država, iako je mnogi, SADA DOBRO TO ZNAMO, nisu voleli i činili su sve da je unište. Pa to su i uspeli i sad će da slave tudje praznike a ne svoje.

2 comments:

Anonymous said...

Posetite i ovaj sajt sa starom muzikom Yugoslavije

http://adults-only.bloger.hr/

Aktivista said...

Znamo mi ya tvoj lepi sajt ali ima veliku ZAMERKU.

Zašto brate samo da slušamo i to po jednu stvar? Zašto se nisi odlučio i za download celih albuma? Čega se plašiš? Države više nema i ploče nepostojeće države možeš da postavljaš ako nisu sa CeDea.....