PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

14 August 2011

Radio emisije o JUGOSLAVIJI 80-tih godina iz Švedske (Malme)


Pa ovo je poslednja kaseta iz neverovatne kolekcije od 4-5 kaseta koje su čuvane u nekom našem domu u Švedskoj, poznatoj fašističkoj državi, davnih 80-tih godina. Ove kasete čuvaju lepe emisije koje govore dosta o tom vremenu teških iskušenja za jugoslovenske iseljenike.

Zajednica JUGOSLOVENA u Švedskoj je bila velika i raznolika i uvek jje bilo napisa o njoj i u našoj i u njihovoj štampi. Sa ove distance možemo samo da slušamo kako je to nekad bilo i žalimo što nismo očuvali tu lepu državu i pogledamo kakve smo sve muke nabacili ionako rovitoj zajednici JUGOSA u Švedskoj. IZVINITE ZA SVE!

Ovakvi dokumenti naravno da treba da psotoje na radiju ali oni postoje i na blogovima to jest na internetu. I to je dobro. Nadam se da će neki akter iz ovih kaset bar malo prepoznati sebe i biti zahvalan za ovo. Inače i dalje sam u potrazi za ovakvim snimcima ali odavno nisam došao ni do čega.

No comments: