PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

20 August 2011

POMARANČA Jedna velika kolekcija


Add ImageMa ova grupa je opšte poznata ali malo je bila ovde na ovom blesavom blogu. Evo sad smo pokupili snimke iz moje malo prevelike arhive u kojoj se i teško snalazim i to "svega" 4 albuma.

Jedna grupa koja je držala do tog pravog hevi metal zvuka još u vreme te naše JUGOSLAVIJE i to su dobro radili.5 comments:

ZINHOF said...

hvala ti za Pomaranču, tamo daleke 1981 služio sam vojni rok u Sloveniji (Bohinjska Bela) i čuo u živo taj band (mislim na Bledu) za koji nisam mogao vjerovati da može tako zvučati, meni svjetski, puno drugačije od ostalih bandova u jugi koji su pokušavali imati taj heavy zvuk...hvala još jednom, neka stoji u arhivi, puno je godina prošlo....

Aktivista said...

Divno je setiti se da smo služili Armiju diljem naše JUGE.Ja nikako ne mogu da se setim datuma koncerta koji je održao WEATHER REPORT u Ljubljani 1986 ili 1987. godine kad sam ja služio vojsku u Škofja Loci i Tolminu. Samo se sećam da sam zamolio oficire da me puste na koncert i oni su me pustili jer su znali da ne pijem i da ću se bezbedno vratiti kući. Možete samo zamisliti kako sam se vratio kući, u dugačkom brzom maršu od Ljubljane do Škofje Loke ali u društvu ostalih koji su takodje išli na taj koncert KOJI, NEĆETE VEROVATI NIJE OPISAN KAO ZVANIČNI KONCERT TE GRUPE U OVIM KRAJEVIMA DANAS NA NJIHOVOM SAJTU I SAJTOVIMA FANOVA.

DAkle misteriozankoncert WR u Ljubljani u JUGOSLAVIJI u hali Tivoli 1986 ili 1987.

Lepo ste me podsetili vojske

ZINHOF said...

WEATHER REPORT je bio u Hali Tivoli, Ljubljana 1986. u veljači (google), ali nepoznatog datuma, ali nije bitno, evo ti ipak malo pobliže...

ZINHOF said...

One of the first European Weather Report concerts was also in Ljubljana, capital of Slovenia. He liked these middle and eastern European places a lot, being also many times in other ex-Yugoslave countries (Croatia, Serbia, Bosnia and Macedonia).....

http://www.zawinulonline.org/memorial

Aktivista said...

HVALA ZINHOFE za ovaj podatak, naravno to je bilo u februaru 1986. godine. Čuveni koncert na koji ja idem još u uniformi po specijalnoj dozvoli svojih pretpostavljenih oficira i kasnije pešačim do Škofja Loke. PREDIVNO.

Još kad bi neko imao i sliku ili kartu da odmah to postavim na svoj blog o jugoslovenskim koncertima?!?!?!