NACRTNA GEOMETRIJA

26 July 2011

Tamburaški orkestar Radio Beograda



MALO STARINEZA SVE VAS KOJI VOLITE OVAJ BLOG. OVAJ PUT U PITANJU JE ONA STARA PLOČA NA 78 OBRTAJA S ORKESTROM RADIO BEOGRADA POD UPRAVOM MAKSE POPOVA IZ NEKIH 50-tih GODINA PROŠLOG VEKA. nA JEDNOJ STRANI ČAK PEVA ANDJELIJA MILIĆ ŠTO JE VELIKI KURIOZITET ZA SAKUPLJAČE NJENOG DELA.

Oduvek volim stare ploče a ova je upravo to. Nije ona čak mnogo stara, lepo je i očuvana a najinteresantnije je što dobro i zvuči. Andjeliju Milić znaju oni bolji poznavaoci dela i rada ove vrsne pevačice a oni koji je ne znaju imaju priliku da je upoznaju. Ovakvih starih plloča imate na sajtu STARI GRAMOFON ako niste znali.


This recording is for sale for only 5 euros plus PPT to the any part of the world.

5 comments:

Mr Jazz said...

Matora komunjaro,

nastavis li da me vredjas na mom sopstvenom blogu - jebacu ti mamicu,to pod jedan.Pod dva,da si malo pazljivije pogledao komentare kod mene,video bi da te navodim kao izvor za vise albuma koje sam postavio,a za koje pouzdano znam da si ih ti postovao prvi put.Pod tri,album zbog koga si me prozvao i nazvao bednikom,nisam skinuo od tebe vec od Litra.I pod cetri,ako vec postavljas,trudi se da to bude lossless ili minimum 320 kbps ako je mp3,a omote ne upropastavaj logoom "jugozvuk".Mislio sam da saradjujem s tobom,medjutim sad nema svrhe.

Aktivista Neumorni said...

Vidim kako si hteo da saradjuješ sa mnom, govnaro lopovska. Inače ja sam tvoju mamicu već pojebao, dobra je kurva.

rade said...

Postovanje,

Imam neku manji broj, valjda 15, 20 kaseta, sa muzikom domacih bendova sa pocetka prosle decenije. Prosto mi je zao da ih bacim, mozda bi te grupe neko i nekada hteo da cuje, pa bih ih ustupio bilo vama, bilo nekom drugom na koga me vi uputite.
Ja sam pokusavao da to uradim na kasetomaniji, ali je tamo prepiska skoro nemoguca. Pa ako ste raspolozeni, ostaje da se dogovorimo kako da vam ih ustupim.
Pozdrav,
Rade

rade said...

Postovanje,

Imam nekih 15, 20 kaseta sa muzikom domacih bendova s pocetka prosle decenije. Prosto mi je zao da ih bacim, mozda bi neko i nekada hteo da ih cuje, pa bi ih ustupio, bilo vama, bilo nekom drugom na koga me uputitet. Pokusao sam na Kasetomaniji, ali je tamo prepiska prakticno nemoguca.
Pa, ako ste raspolozeni, ostaje da se dogovorimo kako da kasete preuzmete.

Pozdrav,
rade

Aktivista Neumorni said...

RADE javi se na email direktno. Ne vidim zašto nije prepiska moguća na KASETOMANIJI? I tmao postoji moj mail......