PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

16 July 2011

NARODNA MUZIKA s kraja 80-tih u JUGOSLAVIJI

Rekoh ja ide nedelja video materijala tako da danas imamo čast da vidimo jednu lepu emisiju (nije skinuto sa TREZORA već sa privatne trake bačene na djubrište a sačuvane zahvaljujući Cigama beogradskim koji to vredno sakupljaju) sa kraja 80-tih i puno lepih prikaza festivala narodne muzike i spotova. Prava poslastica za ljubitelje "hi-tech" narodne mjuzike JUGOSLAVIJE toga doba. Nije to bila grand produkcija jer je JUGA bila cela i u životu pa je toga bilo u raznovrsnim oblicima. Koliko je to bilo ipak dobro vreme vidi se po deliću ove emisije sarajevske televizije gde se cela stvar odigrava u prirodi, medju narodom na jednoj lepoj planini ondašnje nam zajedničke države. Imate i delić festivala u ILIDŽI, i tako dalje. Sve u svemu puno lepe zabave.

Volim ovu nedelju video materijala jer je vreme i ja nešto da vidiim. Prilikom pregleda materijala uvek volim da se podsetim predela i JUGOSLAVIJE i povežem bar sa nekim malim delićem svog života. BAŠ NAM JE BILA BOGATA DRŽAVA!
Naravno, samo za vas JUGOBLOGERE koji volite JUGOZVUK imate priliku da skinete i ceo ovaj filmski izveštaj na mestu koje je

ТАМО ДАЛЕКО

No comments: