NACRTNA GEOMETRIJA

18 March 2012

JUGOSLOVENSKI DIXIELAND ANSAMBL Veoma čist snimak

IMALO SMO MI OVAKVU PLOČU ALI NEMA VEZE. DIXIELAND JE ODLIČNA MUZIKA (KO JE VOLI, JA JE NE VOLIM JER JE TOTALNO VAN SVOG VREMENA I NE MOŽE DA IZDRŽI KRITIKU DANAŠNJEG DOBA) ZA ONE KOJI JE VOLE APOGOTOVU AKO TO IZVODE NAŠI MUJZIČARI. PAZITE JA TVRDIM DA SU OVI SNIMCI BILI OVDE I DA SU TO JUGOSLOVENSKI DŽEZERI ALI MOLIM VAS KAO POSETIOCE DA PRISTUPITE PAŽLJIVIJEM SLUŠANJU I ODREDITE KO SU OVI MUZIČARI? MOŽETE LI VI TO?

Ovo je inače snimak sa jedne bačene DAT trake a vi dobro znate kakvi su to snimci, savršeni! Inače i to je razlog što sam ovo postavio u FLAC fajlovima i to odavno želim da učinim vama koji ovde dolazite zbog retkih i neobičnih snimaka ali pre svega zbog podsećanja na JUGOSLAVIJU, našu lepu državu. SVi koji se osećate Jugoslovenima hvala Vam za to, doživljavam vas kao svoju braću. Još se niko nije javio da da malo žešće podatke o ovom snimku?

BARABE sa rapidšera žele da ukinu ovaj link zato požurite. Motherfuckers from rapidshare are going to cut this link so be quick! Opet se javiše barabe sa rapidšera da ukinu ovaj link ajde overite i njega. Muzika je odličnog snimka sa DAT trake.

1 comment:

Mr Jazz said...
This comment has been removed by the author.