PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

24 June 2011

LIDIJA PERCAN 1980 Canzoni duna volta 3

Istarska pjevačica zabavne glazbe, Lidija Percan, široj je glazbenoj javnosti najpoznatija kao interpretatorica tradicionalnih pjesama na talijanskom jeziku, iako ju od početka njezine glazbene karijere prati epitet prve pjevačice koja je u svojim pjesmama opjevala Istru i Kvarner, njezine običaje, ljude, gradove.
Rođena je u istarskom gradiću Raklju, a već je od rane mladosti počela promicati istarsku besidu, recitiravši na brojnim priredbama u školi i izvan nje pjesme sumještanina Mate Balote. Glas i muzikalnost naslijedila je od majke Rože, a prva pjevačka iskustva počela je stjecati još kao djevojčica u rakljanskoj župnoj crkvi. Ljubav prema crkvenoj glazbi sačuvala je do danas kao aktivna članica zbora crkve Svetog Antuna u Puli.
Dalje možete pročitate o njoj OVDE

A mi za to vreme ćemo slušati treći nastavak njenih italijanskih kancona iz doba JUGOSLAVIJE. Prepoznajete ovaj lepi amfiteatar u Puli zar ne? KANCONI DI UNA VOLTA III

No comments: