PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

14 June 2011

KBO! Nove obrade starih stvari 1987


Ovo nije priča o Korejanskoj Bejzbol Organizaciji ovo je priča o jednom od žešćih bendova nastalih na tlu nekadašnje JUGE.

VOLIM OVAKVE KASETE odnosno albume i red je da se ova kaseta nadje na ovom suludom blogu koji vas vodi kroz najrazličitije zvuke JUGOSLAVIJE pa i ovaj.

KBO su iz Kragujevca i sviraju od početka dobro, brzo i beskompromisno (dobro zvuči ali ne znam ko je izmislio ovaj glupi izraz). Takvi su i dan danas, mada imamo malo prilike da ih čujemo, malo nastupaju po Beogradu, više po unutrašnjosti. Čim budu nastupili ovde u Begeu ima da ih snimimo i pustimo na JUGOZVUKU, tek da znate! Ovako ćemo se zadovoljiti malo sa veoma starim snimcima.

KaBeO

Ovaj bend ima svoju stranicu koja se zove imenom VUJAKBO.TRIPOD.COM odakle vam možda i dolazi ovo veoma kratko i prepoznatljivo ime ovog benda, čudi me da nije stranica sa imenom KBO.COM ili tako nešto ali svi znamo koliko su vodje bendova po Srbiji sujetan narod zar ne? Itekako su sujetni i pazićemo i mi šta govorimo.

No comments: