NACRTNA GEOMETRIJA

25 May 2011

RAZNI IZVODJAČI Dan Mladosti 1982 - Sa Titom u nama


Gosn VALDANOS se razigrao pred 25. maj Dan Mladosti, i tako imamo priliku da čujemo i ovaj fantastičan album posvećen drugu Titu na dan njegovog rodjenja.

Dan Mladosti je bio lep dan, nekako ga se uvek sećam kao toplog lpeog letnjeg dana. Zatim to je bio radni dan ali su uvek bili nei lepi dogadjaji po Boegradu i po Srbiji koji su ukazivlai na to da će uveče biti predata štafeta samom PRedsedniku Titu. Puno najrazličitije omladine sa kraja na kraj Juge bi se tog dana sjatilo u Beograd. Raznobojni autobusi, raznobojne trenerke, mladi svet, tog dana Beograd bi bio najšareniji grad JUGOSLAVIJE. Moram da kažem da je to bio lep dan i zauvek ću ga se sećati na taj način.

Da li je to bilo poštovanje nekog tipa kulta ličnosti i slično JA TO NIKAD NEĆU REĆI jer to jednostavno nije istina. Danas po presotalim feudalnim državicama od raspada Juge postoji mnogo veći kult ličnosti bivših predsednika nego što je to bio Titov. To valdja i smai znate. Neke barabe još nisu skinute sa vlasti po tim bivšim feudima Juge.

С ТИТОМ У НАМА

It was always a great day, that May, th 25th of each year. Birthday of our President Tito was also the Day of Youth.


1. Zdravko Čolić - Uz tebe smo
2. Kolibri - Rastu,rastu pioniri
3. Djevojke sa Neretve - Igmanska
4. Zdravko Čolić - Druze Tito mi ti se kunemo
5. Novi Fosili - Mi domovinu imamo
6. Pepel In Kri - Na Titovom putu
7. Kolibri - Da nije bilo Zelengore
8. Ladarice - Jugoslavijo

No comments: