PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

25 May 2011

Dan Mladosti 25. maj, Dan rodjenja dgruga TITADakle gospon VALDANOS nam je spremio nešto što valjda do sad nije vidjeno po interneti a to je muzika sa sleta 1987. godine. Čovek je spremio kompletan slet iz te godine u audio formatu i to je za veliku POHVALU. HVALA VALDANOS!

Danas je 25. maj, inače poznat u bivšoj nam državi kao Dan Mladosti. Taj dan je zaista bio posvećen omladini, na svim nivoima, što bi rekli današnje budale od političara. Danas je taj dan potpuno nestao mada vidim da će masa entuzijasta krenuti iz svojih mesta širom bivše JUGOSLAVIJE i doći na grob našeg predsednika u Beograd da mu odaju počast, što je za veliku pohvalu. Vidim Riječani su već krenuli?!

Elem da se vratimo mi muzici sa sleta iz te godine, i da uživamo malo u tom dobu makar ovako nestvarno, preko interneta, fiktivno uz sveću po svojim kućama i pre svega uživajmo svi zajedno. Hvala što nam šaljete donacije, to je jako lepo od vas, svih vas donatora koji ste zadužili ovaj sajt do neba. HVALA SVIM DONATORIMA

SLET IZ 1987. godine, 25. maja

01.Kolo kolo naokolo
02.Mix (Cijela Juga jedna avlija,Zemljo moja,Jugosloveni,Hej Jugosloveni
03.Dzakarta - Bomba u grudima
04.Dado Topic - Armijo nasa
05.Instrumental
06.Sume sume
07.Bijelo Dugme - Hajdemo u planine
08.Instrumental
09.Kerber - Seobe
10.Djordje Balasevic - Stari orkestar
11.Plava Kotka - Plavi se Jadran talasa

No comments: