NACRTNA GEOMETRIJA

28 November 2011

GRALE I IZABRANI 1988 Na vratima raja (D Belogrlić)


Ovo je nešto potpuno novo, neka bude poklon za DAN STUDENATA nekadašnje JUGOSLAVIJE koji se slavio 4. aprila. To je tada bio lep dan za studente. Imao si sve i svašta besplatno, filmove, koncerte, izložbe, diskusije, svakojaka dešavanja su bila prisutna oko tog dana. Taj praznik se veoma ozbiljno slavio. Političari su čak čestitali taj praznik studentima. Šta je sve ostalo od tog dana danas u "demokratskim" društvima iz feudalnih državica s aprostora bivše JUGE? NIŠTA, kao i obično.

Ova ploča mislim da je retkost na internetu jer predstavlja (jadni) pokušaj nekada i sada čuvenog glumca Draga Belogrlića (bez j?!, zašto ga danas uporno drži ne zna se). No sama muzika nije jadna, odličan pop-rock muzika, pevljivih aranžmana i odlično odsvirano uz pomoć momaka iz GENERACIJE 5.

АЈДЕ ГРАЛЕ ОДСВИРАЈ НАМ ТО ПОНОВО

Gospon Belogrlić je imao fantastično glupe izjave ovih dana sproću nekih ratnih zločinaca sa muslimanske strane tako da ga je lepo čuti ipak kako samo svira na ovoj nekada lepoj jugoslovenskoj ploči. No gospoda ratni zločinci muslimani verovatno sad likuju posle ovih njegovih priglupih izjava.

1 comment:

Anonymous said...

DALI JE OVO DRAGAN BJELOGRLIC BELI, GLUMAC? AKO JE ON NEK NAM OTPEVA TO PONOVO NA NOVOM LINKU. FORUM VAM JE EKSTRA, NASAO SAM PRAVE RARITETE. CAO I HVALA UNAPRED