NACRTNA GEOMETRIJA

20 March 2011

RAZNI IZVODJAČI 1985 Biće uvek Tito


Ova kolekcija je pravi rasadnik najredjih singlova bendova i kantautora iz vremena JUGOSLAVIJE. Tu je i jedan veoma vredan snimak Miladina Šobića i mnogih drugih. Sve u svemu pravi praznični album - ako niste u toku slavimo vaših 700.000 dolazaka na ovaj blog pa je red da se setimo i Oca svih naroda i narodnosti.

TITO je uvek bio inspiracija umetnika svih fela. Muzičari, slikari, dramski umetnici, pisci - svi su imali bar ponekad nešto o Josipu Brozu. I to je sasvim bilo u redu. Nije u redu što se danas ti isti umetnici stide tog svog perioda. TO ZAISTA NIJE U REDU. To su ponekad i zaista lepe pesme koje se na neki morbidan način smatraju i nezvaničnim narodnim himnama.

Sve u svemu da ne duljimo, što rekoše bivša braća, podsetimo se sina svih naroda i narodnosti i odajmu mu neku poštu i na ovaj način, zaslužio je to. Odškolovao je gomilu današnjih bezvrednih političara iz svih današnjih nato satelita, koji USPEŠNO zavadjaju narode iz svih nacija sa svim nacijama. VEOMA JE TO SRAMNO! Posle svega još i pljuju Tita što je ravno biblijskom grehu, jer im je on SVE NJIHOVO KVRGAVO OBRAZOVANJE OMOGUĆIO BESPLATNO!

No comments: