PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

06 February 2011

TRŽAŠKI PARTIZANSKI PEVSKI ZBOR 1975 Pesmi mednarodnega odporniškega gibanja


O evo nama jednog lepog projekt aiz davne prošlosti kad smo sa italijanima imali i zajedničke teme kao što je partizanska borba u II Svetskom ratu.

Ovo je zaista jedna velika retkost iz nekih prošlih vremena kad je partizanska borba na nekin način mogla da zbliži dva naroda koja takodje imaju podelu na kolaboracioniste i partizane. I Italijani i JUGOSLOVENI imali su te podele i posle rata i Italijani je imaju i dan danas. Jugoslovena više nema da podsetimo.

Elem iz tog herojskog lepog doba stiže nam ova ploča. Odiše lepom revolucionarnom atmosferom, muzika je isprepletena od obe države a sve to izvanredno otpevano od strane već nama poznatog TRŽAŠKOG PARTIZANSKOG PEVSKOG ZBORA koji je u samoj Sloveniji iamo pre neku godinu i "povratnički koncert". Taj koncert je izazvao mnog lepih suza u sali i podsećanje na jedno lepo vreme, vreme JUGOSLAVIJE kad je sve bilo drugačije.

1 comment:

Sergej said...

Evo i ovu bi bilo lepo čuti.
Unapred zahvalan.
Pozdrav