PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

21 January 2012

NEDŽAD ČAMDŽIĆ DŽADŽO 1979 Mala moja od Doboja


Sećam se da je neko od naših donatora prosledio ovja singl na ovaj sajt i evo obnavljam link. Javite se ko je ovo postavio prvi put na forumu JUGOZVUKA.

Inače ovde se kriju pjesmice sa radne akcije Šamac-Sarajevo što znam da sigurno volite i sakupljate.

Da nam živi živi rad!

Uopšte uzev danas kad je prošlo ovoliko vremena žao mi je što nisam učestvovao na više radnih akcija, onih pravih, koje su postojalae samo tada i nikad više. Današnje "demokratske" vlasti u Srbiji ne umeju i verovatno neće da organizuju dobrovoljne radne akcije jer nemaju sredstava ni moći ni umeća da to urade. Danas to zovu voluntarizam i teraju jadnu omladinu da radi besplatno u velikim firmama.

RADNA AKCIJA bi se danas mogla lako ostvariti i u drugim zanimanjima, ne samo u niskogradnji, kao nekad. Moglo bi to da bude i rad na kompjuteru ili za crtaćom tablom samo ako za to ima tema i volje i ako se gradi deo neke države a ne za sopstvene korporacijske interese.

3 comments:

teacher said...

Zdravo Aktivisto!
Postavio sam Dzadzu 08.08.2009. godine na forumu Jugozvuka i link jos radi, a rade i linkovi koje sam postavljao 2008 godine.
Jedno pitanje za tebe:
Mozes li snimati sa ploca na 78 obrtaja?

Pozdrav.

Aktivista said...

Tako je gosn TEACHER, jaš najveći dobrotvoru.

Naravno da mogu da presnimim sa 78 obrtaja. Imaš li neke ploče?

Jel su domaće?

teacher said...

Ima dosta domacih i nesto stranih. Poslat cu spisak iza nedelje, jer mozda nesto od toga i ima snimljeno.

Pozdrav.