PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

26 January 2011

SIMFONIJSKI ORKESTAR RTB 1988 50 godina rada


Љубитељи класичне музике ће сигурно уживати уз ово издање ПГП РТБ из сада већ давне 1988. године, године која је била јако моћна у држави ЈУГОСЛАВИЈИ. Добра валута, путовања у иностранство, развој приватних фирми, компјутери, све што су имали на западу имали смо и ми овде. Те године изгледало је да ће све бити боље и боље.

Лепо време је било и за издаваче грамофонских плоча. Неки најбољи албуми су издати у то време, пуно класике, џеза и поп музике, Бајага издаје у то време, РИБЉА ЧОРБА, гомила бендова широм ЈУГЕ издаје такође, појавњују се и приватна мала издања у малим тиражима од којих нека можете чути и на овом блогу.

Данас је то слављенички албум Симфонијског оркестра РТБ који је 1988. године славио 50. година псотојања, што значи да је настао у оној Првој несрећној краљевској ЈУГОСЛАВИЈИ. Изванредан снимак, изванредно одсвирано, као да је у питаљу њујоршка а не београдска филхармоија, разнолика дела и наравно једно наше дело чини овај албум ферпектним (волим овај филм).

No comments: