NACRTNA GEOMETRIJA

02 January 2011

RAZNI IZVODJACI 1974 Ona pod ovim nebom


U ovako lepoj knjizi pesama od nekih pedesetak stranica nasla se i jedna EP ploca s anekoliko iyvodjenja posvecenih zenama. To svakako treba cuti ali mi je zao sto nisam imao mogucnosti da presnimim i pesme i prilagodim ih za citanje.

Izvanredno i neobicno retko izdanje. Naravno mi cemo cuti smao zvukove sa ovog retkog izdanja.

U danasnje vreme veoma retko se izdaju i ploce kao pratioci nekog retkog izdanja. TO vazi i za cuvene muzicare koji izdaju knjige.

ONA pod ovim nebom

Drage nase zene, devojke, ljubavnice, babe, strine, tetke ovo je posveceno vama jer nekako i u onoj nasoj JUGOSLAVIJI na vama je bio najveci teret. Vi ste bile i zaposlene i domacice i ljubavnice i lepotice i pevacice i uopste lepsi deo JUGOSLAVIJE, definitivno. U svetskom okvirima zene JUGOSLAVIJE su bile jako moderne i emancipovane i bile su uyor mnogim feministickim pokretima sirom sveta.
HVALA VAM!

This post is dedicated to all women from YUGOSLAVIA ever born and lived in that fabolous country. They were hard working to build that country as well as that country was. Women were foundation of YUGOSLAVIA, even the name of that country was feminine. We all owe everything we have to women, great and proud YUGOSLAVIA women. THANK YOU!

No comments: