PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

30 January 2011

RAZNI IZVODJAČI 196_ Musica Slovenica


Ponovo smo malo u klasičnoj muzici jer je malo ima iz nekadašnje nam domovine po internetu. Neka ovaj sajt baš bude rasadnik klasike iz JUGOSLAVIJE, one naše države rasturene od strane europske unije u pelenama.

Ovo je kao što pretpostavljate klasična moderna muzika Slovenije u tadašnjoj JUGOSLAVIJI i prema programu i kvalitetu izvodjanja možemo samo da se krstimo i čudimo kako ovako dobrih izvodjenja nema u današnjoj otcepljenoj Sloveniji, sada delu te jadne tvorevine zvane europska unija.

Znam ja da odgovorim. U JUGOSLAVIJI je bilo mnogo više shvatanja za klasičnu muziku i tekuća vlast one države je održavala nivo izdavaštva ove vrste muzike. Jedino je danas Jovan Kolundžija izjavio da je Juga bila muzička provincija. Po ovoj ploči možemo da se svrstamo u sam vrh KOMPONOVANE KLASIČNE MUZIKE XX veka (kao Jugoslavija naravno). Čujmo dakle ovu lepu retkost na internetu. . . .

No comments: