PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

27 January 2011

Emisija NEDELJOM U DVA HRT priča PAOLO MAGELLI 2006


Evo malo da proslavimo neku malu proslavu ovog bloga a to je to što se opasno približavamo brojci od 700.000. poseta ovom blogu. Čujmo zvuk glasa najpoznatijeg pozorišnog režisera JUGOSLAVIJE Paola Madjelija kako ima intervju za današnju HRT o temama koje su se ticale njegovog rada.

Izvanredan intervju i izvanredan čovek, Jugosloven u pravom smislu reči. Ne mora on to da kaže, to se vidi i oseća kroz njegovo celokupno stvaralađtvo koje je ostavio i ugradio u jugoslovensko pozorište. Sečam se samo koliko je bilo njegovih predstava po otvorenim scenama Juge, Dubrovnik, Sterijino pozorje i mnogi drugi pozorišni festivali, ostavio je velikog traga. I to su sve bili jako skupi spektakli, dostojni onih moćnih festivala koje smo imali u okviru naše bivše domovine.

I think the greatest theater director that YUGOSLAVIA hav had it, speaks on this fine interview regarding his career. Lets listen to PAOLO MAGELLI.

No comments: