PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

07 December 2010

JOSIP PEJAKOVIĆ 1983 Oj živote (YU)Evo nama opet ovog finog čoveka koji je u JUGOSLAVIJI imao zavidno mesto originalnog autora i aktera monoloških drama koje su imale zavidni nivo i pokativale neke probleme društva u kojem smo živeli, a kojih je naravno bilo. Zvuk ovih drama nije neka novina na ovom blogu, mi to konstantno objavljujemo već je u pitanju glas JOSIPA PEJAKOVIĆA koji je fenomenalana i odražavava tačnu dramatiku njegovih drama. Dovoljno je samo da čujete njegov glas i sve vam je jasno. No ipak tu ima neki uticaj i genetika jer znamo da je njegov brat najveći rok pevač u JUGOSLAVIJI (nekad bilo, sad se spominjalo).

Elem čujem da se gosn Josip seli ovih dana izBosne jer izgleda da tamo nema onakve mogućnosti za rad kakve je on zamislio. Želim mu da se preseli u bolju feudalnu državicu od Bosne (mada mislim da ni jedna novonastala feudalna državica na tlu bivše nam Juge ne vredi ništa) gde će imati prave uslove za rad. Naravno, voleo bih da ga čujem i na beogradskim "daskama koje život znače" ali na njemu je da donese tu doluku.

No comments: