PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

13 December 2010

Gramofon THORENS TD 160 skida zvukove za JUGOZVUKOd danas braćo i sestre blogeri i blogerke jugozvukeri i jugozvukerke imate priliku da čujete snimke sa ploča skinuto sa ovog gramofona gore. Snimci će naravno biti bolji i boljeg zvuka nego na ostalim blogovima. Malo je blogova gde se zaista radi o direktnom skidanju snimaka sa ploča kao što je ovaj. Mi se ovde trudimo da snimci zaista budu bolji nego na ostalim blogovima i da budu drugojačiji i sve to.

To je zato što ste vi tako tražili.

Obaveštavam vas da je ostalo još jedva dva dana vremena da poskidate sve što se može poskidati sa usranog servera DROP.IO. TO djubre od servera je kupilo drugo djubre M.Z., to je onaj kreten o kome se radi u filmu "Društvena mreža" i to je bukvalno degenerik koji je ukrao tudju ideju o fejsbuku. Elem degenerik M.Z. kupuje DROP.IO i kao svaki Jevrejin samo misli na pare i odmah ukida opciju besplatno na tom famoznom dugotrajnom serveru DROP.IO. Nek im oboma crknu veš mašine što reče onaj zajebant sa tv foksa.

A mi, Mi tek počinjemo da uživamo u sve boljim snimcima sa gramafona (neki tako kažu) THORENS TD 160.

Živeo THORENS živeo JUGOZVUK!

No comments: