PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

19 December 2010

Emisija NOĆ PUNOG MESECA Radio Politika gost Brana Crnčević

NEMA SLIKE ZA OVAKO LEPU STVAR KAO ŠTO JE OVAKVA RADIO EMISIJA ZA KOJU UVEK IMA MESTA NA JUGOZVUKU. RADIO EMSIJE IZ DOBA JUGOSLAVIJE SU PRAVA SLIKA TOG DOBA. RADIO JE PRATIO SVE DOGADJAJE I TO U PRAVOM SMISLU REČI. NAŽALOST OVO JE IZ GODINE 1990 KAD JE VEĆ SVE LIČILO NA URUŠAVANJE NAŠE LEPE ZAJEDNIČKE DRŽAVE. SLOVENCI SU STALNO PODRIVALI, HRVATI PRAVILI NEPRILIKE SRBIMA PO HRVATSKOJ, BOSANCI I MAKEDNOCI JOŠ NISU KRENULI U AKCIJU, JOVAN RAŠKOVIĆ JE VEĆ BIO U SVOJOJ GANDIJEVSKOJ ULOZI I TAK DALJE I TAKO DALJE.

O VREMENU RASPADA JUGOSLAVIJE SE MOR APRIČATI OVDE JER JE I TO DEO NAŠE ZAJEDNIČKE ISTORIJE. SVI MI SMO UČESTVOVALI POD PATRONATOM STRANOG FAKTORA U RAZBIJANJU SVOJE DRŽAVE. AKO MISLITE DA SU SAMO POLITIČARI ODGOVORNI ONDA SE VARATE. ONI SU NAS PODBUNILI ALI MI SMO MOGLI DA SE ODUPREMO, NO MI SVI ZAJEDNO NISMO REKLI "NE" PRLJAVIMPOLITIČARIMA I SAD SMO TU GDE SMO.

Ajde da čujemo dakle jedan lep govor Brane Crnčevića o tom dobu kroz ovu sjajnu emisiju iz nama daleke 1990. godine. Gospodine BRANO izvolte!

Свима вама ово је поклон да се пре нове 2011. године стеимо како смо можда могли да спречимо неке ствари. Нека ово буде и поклон вама који сте упорни у доласцима овде, без икаквих претензија.

No comments: