PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

09 September 2012

BEOGRADSKO PROLEĆE 1969


Pošto će prevrtljivi i pokvareni fajlaploudserver DROP.IO uskoro da izbriše sve linkove a ovde ih, hvala Bogu ima preko 1500. pozivam cenjene goste da pod hitno poskidaju sve što vredi do 15. decembra jer se govnjivi fajlaploudserver prodao fejsbuku a koliko vidim onaj Jevrejin Cukerberg je ukinuo besplatnu opciju na podizanja fajlova. Kao i svi Jevreji i on voli pare i cicija je a počeo je kao bedni student prevarom nad starijim i ozbiljnijim studentima (ko je gledao film "Društvena mreža). Sad je narečeni Cukerberg, vlasnik odvratne mreže fejsbuk rešio da uništi JUGOZVUK ali hvala ne hvala JUGOZVUK se ne predaje, selimo sve svoje albume, slike, kataloge, ploče, kasete i retke snimek na medijafajer, jer vi to tako hoćete.

Danas smo malo postavili ovaj lep albumčić-singl na aploadingtačkakom čisto da vidimo da li to vredi nekom k . . . o voli da skida muziku sa interneta. Ne brinite nastavljamo s amoćnim JUGOZVUKom i dalje i više i bolje ali i sa vašim donacijama. HVALA SVIMA!

БЕОГРАДСКО ПРОЛЕЋЕ 1969

Thanx to the ugly Zukerberg of FACEBOOK, pervert file upolad server DROP.IO will close his doors to FREE UPLOADING to its server. SHIT.IO is closing on December the 15th so please you all who like JUGOZVUK get all you can get from this site until that date. Fuck you DROP.IO and fuck FACEBOOK.

Hej, ovaj stari lepi link još radi? Požurite

No comments: