NACRTNA GEOMETRIJA

28 November 2010

RAJKO MAKSIMOVIĆ Tenderly 1979 (Zagrebacki bijenale 1979)


Evo stigao nam je i zvanično 2000-ti post ili beleška, kako hoćete , na ovaj blog. 2000 postova znači 2000 albuma uz pomoć donatora ovog bloga i uz konstantni obilazak buvljaka, pijaca i kojekakvih budžaka po Beogradu. Ali nije mi krivo jer uvek živim zbog ovakvih lepotinja nakoje naletim.

Koliko danas na moj rodjendan ranije ujutru smo imali lep prikaz ZAGREBAČKOG BIJENALA kao jednog veoma značajnog festivala posvećenog klasičnoj modernoj muzici u svetu i kod nas u JUGOSLAVIJI a već popodne imamo jedan "svež" snimak sa tog festivala od kompozitora Rajka Maksimovića i to za bijenale iz 1979. godine. Stvarno retka stvar ovakav snimak završio na buvljaku a onda na JUGOZVUKU. Takav vam je život.

Ovih 2000. postova ili beležaka obavezuju i vas na nešto a to je MOLIM VAS DA NE TRAŽITE OBNAVLJANJE LINKOVA jer to postaje sve teže i teže. U arhivi snimaka ne mogu tako lako da se snadjem pa vodite računa o tome. Presnimavajte jedni drugima i to je to. Budite kolegijalni i možete tražiti te stvari na forumu JUGOZVUKA. Sve u svemu ne očekujte da će od danas linkovi bite više obnavljani na vaš zahtev. Ukoliko se meni svidja da ih ponovim onda ću to i uraditi.

OVAJ BLOG IDE DALJE KA NEVEROVATNOJ CIFRI OD 2500. POSTOVA I 700.000. GOSTIJU. TO ĆE MI USPETI UZ VAŠU PODRŠKU I VAŠE DONACIJE, HVALA UNAPRED!

No comments: