PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI

PRODAJE SE VELIKO LEPO IMANJE U SOKOBANJI
Lepo imanje na brdu iznad SOKOBANJE na prodaju ili zamenu. Moguća gradnja ili obnova lepe stare vile. Moguć svaki dogovor.

NACRTNA GEOMETRIJA

28 November 2011

KORNI GRUPA 1973 Muzika iz serije FILIP NA KONJU


Izvanredno interesantna serija FILIP NA KONJU krije u sebi za nas danas na ovom blogu izvanredne snimke KORNI GRUPE. Naime muziku za ovu lepu seriju o drugom svetskom ratu na vojvodjanskim ravnicama napisao je Kornelije Kovač 1973. godine a svi znamo ko je onda to njemu izvodio u filmovima i serijama.

Interesantan je i pristup muzičkom delu ove serije. Naime kad god ide neki song KORNI GRUPE tišina je u seriji tako da imate priliku da lepo odslušate do sada "neobjavljivane" snimke ove moćne grupe bivše JUGOSLAVIJE i uopšte ovog podneblja i okoline. Prošlo je mnogo vremena od ove godine ali čućete kako je ta muzika još uvek sveža.

KORNI GRUPA

"Unreleased tracks" from the series FILIP NA KONJU in 1973 in former YUGOSLAVIA performed by famous KORNELYANS or Korni grupa.

This was a gift to you all coming to this site at the number of 650.000. In the following days there will be more gifts for you. Stay tuned to this fabolous JUGOZVUK blog.

No comments: