NACRTNA GEOMETRIJA

14 December 2010

Profesor LJUBOMIR TADIĆ priča 1991


Danas ove nazovi "demokratske" vlasti u Srbiji slave kao neki tamo 5 oktobar kad su kao srušili vlast u Srbiji i doneli ovu jadnu demokratiju. To sad znamo da nije tačno već su to uradili pod ugovorom sa djavolom Sorošom i ostalom medjunarodnom bagrom, nazvanom medjunarodna zajednica (malo i u dosluhu sa nato paktom).

No mi ćemo se, za promenu, vratiti u vreme raspada ali ipak postojanja JUGOSLAVIJE i čuti taticu našeg vrlog predsednika, koji ima nameru da vlada kao Tito godinama - čak je spremio i milenijumske zadatke kao pravi faraon, koji je znao mnogo više o demokratiji nego njegovi sinčić. Ovo je deo tog intervjua ali mislim da je vredan čuti ga jer se čovek zapita što nije njegov tata predsednik?


Datum ovog intervjua je indikativan. TO je neko vreme pred početak sukoba u Bosni i ubistva srpskog svata od strana muslimana (koji nikad nije uhićen, uzapćen zbog toga) koji je označio početak sukoba tamo i definitivan početak raspada lepe nam zajedničke domovine.

Da li smo mogli mi da sprečimo sve to? NE! Jer je neki medjunarodni akrep to odlučio tako i nije vredelo ništa. akrepi iz europe su ukapirali da mi medjusobno imamo nerazrešene razmirice i pucali su na tu kartu. Nisu vredeli nikakvi intervju kao ovaj, razgovori kao ovaj, ubedjivanja kao ova, nije vredeo ni prof. Jovan Rašković, nije vredelo ni obraćanje gomile intelektualaca sa svih strana, nije vredelo ništa. nemački akrepi su prvo uzeli pod svoje Slovence i Hrvate a ostalima su nametnuli tipičan gradjanski rat. Kao da nije bilo dovoljno ni to što su jugoslovenski narodi pozdravili ujedinjenje nemačke vampirske države i genocidnog nemačkog naroda. Ovih dana gledamo na televiziji upravo materijale o tom prokletom ujedinjenju koje je prouzrokovalo raspad dve važne i velike države. U isto vreme su nemci i prouzrokovali raspad Sovjetskog Saveza, valjda želeći da unište i tu državu u paketu sa JUGOSLAVIJOM, jer su ti narodi ustvari odneli pobedu nad akrepima nacizma iz nemačke. Ironija zar ne? nacistička nemačka se ujedinjuje a raspadaju se dve države pobednice u ratu? I sve to u skoro identično vreme?!

4 comments:

Anonymous said...

Da li ovo moze ponovo da se postavi?

Anonymous said...

Postovani

U zelji da vam se zahvalim, što ste na moju molbu ponovo postavili arhivski razgovor sa Ljubom Tadićem, šaljem vam linkove sa snimkom ploče "Knjiga tajni", koji je do sada bilo nemoguće naći na internetu, a koji je ostavština naše rano premile kompozitorke Ksenije Zečević. Nadam se da je ovo dobar način da se njeno delo spase od zaborava i da će na mreži doći do slušalaca koji ga zasluže.

Uz srdačan pozdrav, želim vam sve najbolje

Aleksa

http://www.mediafire.com/file/dos9906lm3xoiu0/Ksenija_Zecevic_MP3.rar
http://www.mediafire.com/?dos9906lm3xoiu0

http://www.mediafire.com/file/9ooq3mtwc312ci3/Ksenija%20Zecevic%20wma.rar
http://www.mediafire.com/?9ooq3mtwc312ci3

Anonymous said...

Bolje bi bilo da se drzis muzike, jer ovakvi politicko-povijesni komentari govore da nemaš pojma o mnogim drugim stvarima koje su se desavalje diljem bivse Juge. Mani se toga i drzi se stare exYU muzike jer tu si najbolji. Pozdrav.

Aktivista Neumorni said...

Bolje bi tebi bilo da se fino ponasas. Kamo ono "hvala sto snimas ove ploce, postavljas ih za nas da mozemo da dodjemo i skidamo bez ikakve obaveze"

PISACU JA STA JA HOCU O DRZAVI KOJU SAM VOLEO A ANONIMNI ZLOTVORI KAO TI JE RASTAKALI. Ovo je moj blog, ako ti se ne svidja mars odavde.