NACRTNA GEOMETRIJA

16 July 2012

MR JOINT 1990 Uzvrati udarac

MR JOINT 1990 Uzvrati udarac je jedan sjajan album jedne mlade grupe iz nekadasnje JUGOSLAVIJE. Ovde na ovom blogu gajimo ovakve demo trake jer je to prava stvar koja je psotojala i u Jugi.

MR.JOINT sviraju izvanredno, prosto nervira da danas ne postoje ovakve grupe po Srbiji ili u okolini ili ja ne mogu da dodjem do njih?

Ako imate neki demo bend iz doba JUGOSLAVIJE iz drugih krajeva postavite ga i posaljite nam link. Bicemo vam zahvalni.OVAJ BLOG UVEK JE CENIO RAZNOLIKOST ZVUKOVA ONE NASE JUGOSLAVIJE I TO CE OSTATI I DALJE NAS REPER PRILIKOM PREDSTAVLJANJA ZVUCNIH ZAPISA.

Jugoslavija je u poslednjim godinama svoga postojanja imala itekakvu demo scenu po celoj teritoriji. Razlog je sigurno taj sto se taj ceo prostor posmatrao kao neki buduci prostor gde bi te grupe delovale pa je to i bilo masovno. Danas u bilo kojoj drzavici koja je nastala na teritoriji Juge uslova za to nema jer su same teritorije male. Opet najvise demo bendov aima po Srbiji ali i to nestaje. Danas svirati rnr je jako veliki luksuz i osudjeno je na tavorenje. STARI LEPI LINK KOJI RADI SAMO ZA VAS JUGOZVUKERE.

No comments: