NACRTNA GEOMETRIJA

18 August 2011

INDEXI Kompletna hronološki sredjena kolekcija singlova




ZNAM DA SMO SVI VOLELI OVU GRUPU PA AJDE DA IM SE JOŠ JEDNOM ODUŽIMO ZA SVE LEPE TRENUTKE KOJE SU NAM OMOGUĆILI SA NJIHOVOM MUZIKOM. RASTAO SAM SA NJIMA I VOLEO SAM IH SVE VREME NANEKI ČUDAN NAČIN. KADA SAM SLUŠAO JAZZ ROCK ONDA SAM SLUŠAO SAMO MODRU RIJEKU I NJIHOVE PROGRESIVNE SINGLOVE. KAD SAM VOLEO LEŽERNIJU MUZIKU SLUŠAO SAM SAMO BALADU I SANJAM. UKRATKO BILI SU GRUPA U ČIJOJ MUZICI SU MOGLI SVI DA UŽIVAJU. NJIHOV OPUS SE NAJVIŠE I PRATI PREKO SINGLOVA PA SAM JA KONAČNO SREDIO SVE NJIHOVE SINGLOVE PO HRONOLOŠKOM REDU KAKO SU IZLAZILI A PREMA JEDNOM SPISKU KOJI POSTOJI NA INTERNETU. IMA DOSTA RETKIH SINGLOVA I DOSTA SINGLOV AKOJE JE TEŠKO NAĆI ALI USPEO SAM PA PROVERITE. OVO JE SVE JDNOM BILO OBJAVLJENO ALI SAD ĆEMO TO PSOTAVITI NA JEDNOM MESTU SA DUGOTRAJNIM LINKOVIMA ZA DUŽI PERIOD A ONE STARE BRIŠEMO.

Singlovi INDEXA 1964 - 1974

Singlovi INDEXA 1975 - 1983


Evo dakle kompletne kolekcije legendarnih INDEXA u svim periodima njihovog postojanja. Ako, ako, ako, slu;ajno imate neku pesmu sa nekog singla a d aje nema ovde javite nam!

Izgleda da glupi FILEFACTORY ako mu postavite neki fajl pre 20-tak dana sam obriše fajl?!?!?!??! Neverovatno, javite ako je neko to isto doživeo...........

1 comment:

Anonymous said...

Nazalost linkovi koji su ponudjeni 18 avgusta 2011 za

Singlovi INDEXA 1964 - 1974

Singlovi INDEXA 1975 - 1983



nisu u funkciji

Potrebna je obnova linkova